Mohammed Farmani Avond-Loop

woensdag 17 augustus 2022

Deze loop is in 2015 met succes voor het eerst gehouden en wordt georganiseerd door AV Lionitas en Loopgroep Leeuwarden onder de naam Groene Ster Avondloop. De avondloop is vanaf dit jaar (2021) vernoemd naar de geliefde trainer van Loopgroep Leeuwarden die in 2018 overleed. Met zijn lopers was Mohammed Farmani elke zaterdagochtend in de Groene Ster te vinden. Er is keuze uit een 5 kilometer of een 10 kilometer (2 rondes).

Deelname is geheel op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.

INSCHRIJVEN

Starttijd

19:30 uur: 5 km
19:40 uur: 10 km

Startplaats

Groene Ster, nabij Centrumplein.
Aan de Groningerstraatweg N355 tussen Leeuwarden en Tietsjerk, komende vanuit Leeuwarden bij verkeerslichten naar rechts, direct weer links, daarna weer rechts (Mountsjewei) naar parkeerplaatsen aan de Simmerkrite.

Inschrijven

Alleen online via inschrijven.nl tot woensdag 11 augustus 17:59. Er is dus géén na-inschrijving. Voor de 5 km zijn er maximaal 150 deelnemers mogelijk. Ook voor de 10 km is het maximum op 150 gesteld. Dus VOL=VOL.

Startnummer ligt op 11 augustus na 18:30 klaar nabij het Centrumplein/Kiosk in de Groene Ster.

INSCHRIJVEN
Afhalen startnummers

Inschrijfgeld

€ 6,00

Meerprijs medaille: € 3,00 (liggen na afloop klaar op een tafel, worden dus niet uitgereikt)

Route

5 km : afstandmeten.nl
10 km : tweemaal de ronde van 5 km

We lopen de ronde met de klok mee. Dus eerst richting Aqua Zoo, de camping en dan langs de golfbaan en bij de verkeersregelaar rechtsaf weer terug. Bij finishen ( 5km of als je in de 2e ronde van de 10 km zit) links aanhouden en achter het toiletgebouw om naar de finish. Zit je in de 1e ronde van de 10km, houdt dan rechts aan bij de kiosk en laat het toiletgebouw links liggen en ga de volgende ronde in richting AquaZoo.

Aanwezig

Ruime parkeergelegenheid
Verzorging onderweg en na afloop van de wedstrijd.
ER is geen kleedgelegenheid en douches!!!